Boeuf Stroganoff a la Hr.
Så fik jeg sat lidt ord på weekendens kokkerier. Jeg fik rodet mig ud i
Chili con Carne
Et sikkert hit og en klassiker i hverdagskøkkenet og madkundskab. Chili con carne er en
Boeuf Bourguignon
Jeg elsker fransk bistromad! Og når man gør det, skal man selvfølgelig også have en
Lasagne
Datenight med den dejlige hustru. Wakefield vinsmagning ved Vin & Vin med 3-retters menu. Arbejde
Hakkedrenge med bløde løg
Første varme ret på undervisningsplanen. Der skal gang i gryde og pander. Rettere sagt 2
Tortillas- og tacofyld
Det bliver noget gras i dag! Men det er satme godt! Hjemmelavet tacos. Tacoen har
Bøf, nemme grøntsager, sous vide
Nem og hurtig aftensmad? Vi arbejder med Maillard-reaktioner i tiden i forbindelse med et forløb
Roethlisburger
Claus Elming kalder den for den ondeste burger i dit liv på Foodtv! Flere medier
Spaghetti & kødboller
Jeg plejer egentlig at lave disse banditter i stegeso. Det er super nemt og tager
Oksekød
Her kan du læse om oksekød – altså kød fra koen. Vi arbejder ofte med