Profiterols
Så er vi kommet til de afbagte deje. Vi kan også kalde den for en Choux-dej,
Surdejsboller
Siden indeholder affiliates. Vi har haft gang i et lille fermenteringsforsøg i form af en
Maillard-reaktioner
Hvorfor tager maden farve og får en tilberedt smag? Jeg har i denne artikel samlet
Gærprocessen
I dette afsnit skal du læse om, hvordan gær virker i dit brød. Vidste du,
Kemiske hævemidler
Må jeg godt tage noget natron i stedet for bagepulver, Christian? Nej, kære elev… Eller
Afbagte deje
Så skal der bages. Og det er der saftsuseme mange måder at gøre på =
Pølsehorn
Bagning, Brød, Gær, Hævning, Pølsehorn, PølserSå står den på Østermarkskolen Pro Tour Discgolf turnering! 17 elever stiller til start denne eftermiddag, hvor der
Nayas – lidt grove –
Yngstearvingen Naya elsker at bage. Tøsen har opfundet sit eget bagebegreb “en masebolle”. En masebolle
Filone – Til bruschetta
Super appetizer til et hvert selskab! Det hele starter med et godt brød. Lige straks