Bagning

, ,

Profiterols

  • 0 / 5

Så er vi kommet til de afbagte deje. Vi kan også kalde den for en Choux-dej,

, ,

Surdejsboller

  • 0 / 5

Siden indeholder affiliates.  Vi har haft gang i et lille fermenteringsforsøg i form af en

Maillard-reaktioner

  • 0 / 5

Hvorfor tager maden farve og får en tilberedt smag? Jeg har i denne artikel samlet

Rørt dej

  • 0 / 5

Du vil gerne piske en luft ind i kagedej. Så får du den der eftertragtede

,

Gærprocessen

  • 0 / 5

I dette afsnit skal du læse om, hvordan gær virker i dit brød. Vidste du,

Kemiske hævemidler

  • 0 / 5

Må jeg godt tage noget natron i stedet for bagepulver, Christian? Nej, kære elev… Eller

Afbagte deje

  • 0 / 5

Så skal der bages. Og det er der saftsuseme mange måder at gøre på =

, , ,

Pølsehorn

  • 0 / 5

Bagning, Brød, Gær, Hævning, Pølsehorn, PølserSå står den på Østermarkskolen Pro Tour Discgolf turnering! 17 elever stiller til start denne eftermiddag, hvor der

, ,

Nayas – lidt grove –

  • 0 / 5

Yngstearvingen Naya elsker at bage. Tøsen har opfundet sit eget bagebegreb “en masebolle”. En masebolle

, ,

Filone – Til bruschetta

  • 0 / 5

Super appetizer til et hvert selskab! Det hele starter med et godt brød. Lige straks