Molekylær gastronomi, Snacks
Perler med agar agar
Indlægget indeholder affiliates Nu har vi læst om hydrokolloider. Så nu skal vi eksperimentere med perler i
Molekylær gastronomi, Salater
Tomatsalat på spinatterrine
En lidt anderledes tomatsalat? Så får du lige en fizz´ og velsmagende bund at anrette
Dessert, Molekylær gastronomi, Opskrifter, Opskrifter madkundskab
Panna cotta med broken jordbærgele
Opskriften indeholder affiliates Panna Cotta er en lækker dessert fra Norditalien. Retter Piemonte. Panna Cotta
Faglig læsning og anden madnørderi, Molekylær gastronomi
Hydrokolloider
Indlægget indeholder affiliates Skal du have fat i nogle hydrokolloider, anbefaler jeg at slå et
Molekylær gastronomi, Tilbehør
Agar agar ærten
Opskriften indeholder affiliates Agar agar ærten er en ærtepuré, som tilsættes noget agar agar.