Opskrifter madkundskab

, , , ,

Tarte fine aux pommes

  • 0 / 5

Vi kan også kalde den “Tynd sprød æbletærte”. Jeg elsker det fransk køkken. Jeg laver i

, , ,

Pebernødder

  • 0 / 5

Jeg søger og arbejder lidt i en pebernøddeopskrift. Den gamle var blevet lidt kedelig… Jeg

, , ,

Svenske chokoladebrød

  • 0 / 5

Så står den på julebagning i madkundskab! Jeg tilstræber altid at madkundskab skabe arbejde med

,

Citronmåne

  • 0 / 5

Citronmånen har altid haft en speciel plads i mit hjerte. Ved de mange skakbesøg hos

, , ,

Flantærte

  • 0 / 5

Navnet kommer sig af latinsk, hvor flado betyder flad kage, en flad tærte med end sød eller

,

Børnegløgg

  • 0 / 5

Så skal børnene også have lidt til ganen. Gløggen havde i tidernes morgen, a.k.a Middelalderen,

, , , , ,

Winner winner chicken dinner –

  • 0 / 5

“Du, skat. Smut du bare i fitness. Så ordner jeg maden. Hvad skal jeg lave?”

,

Gulerodskage

  • 0 / 5

Nem og billig kage… Men skal den tilberedes som en piskede eller rørt dej? Det

,

Hindbærlagkage med marengstoppe

  • 0 / 5

Forløbet med alverdens dejtyper fortsætter. Vi er nu kommet til piskede og sukkerbrødsdeje (læs mere

, , ,

Nayas kyskager

  • 0 / 5

Bogen “Bag med de mindste” læses intenst i vores hjem som godnathistorie. Yngstearvingen er helt