Pebernødder
Jeg søger og arbejder lidt i en pebernøddeopskrift. Den gamle var blevet lidt kedelig… Jeg
Svenske chokoladebrød
Så står den på julebagning i madkundskab! Jeg tilstræber altid at madkundskab skabe arbejde med
Citronmåne
Citronmånen har altid haft en speciel plads i mit hjerte. Ved de mange skakbesøg hos
Flantærte
Navnet kommer sig af latinsk, hvor flado betyder flad kage, en flad tærte med end sød eller
Børnegløgg
Så skal børnene også have lidt til ganen. Gløggen havde i tidernes morgen, a.k.a Middelalderen,
Winner winner chicken dinner –
“Du, skat. Smut du bare i fitness. Så ordner jeg maden. Hvad skal jeg lave?”
Gulerodskage
Nem og billig kage… Men skal den tilberedes som en piskede eller rørt dej? Det
Hindbærlagkage med marengstoppe
Forløbet med alverdens dejtyper fortsætter. Vi er nu kommet til piskede og sukkerbrødsdeje (læs mere
Pasta – all´uovo
En god klassisk grundpasta, som kan anvendes til mange forskellige retter med pasta. Det lade
Penne all´ arrabbiata
Den her er en god en at have i rygsækken, når du flytter hjemme fra.