Dessert

Creme Brûlée

  • 0 / 5

Uh Massialots gamle franske klassiker, som kan dateres helt tilbage til 1691!   Fransk for

, ,

Praliné

  • 0 / 5

Vi arbejder med sukkers madkemi (læs mere her: Mulighederne med sukker – Sukker Level 2),

, ,

Isvafler

  • 0 / 5

Vi arbejder mere og mere med forskellige istyper i madkundskabsundervisningen. Det skyldes for år tilbage,

,

Bærcoulis

  • 0 / 5

Ordet coulis kan næsten lyde lige som en kulissen. Jeg plejer at sige til elever,

, ,

Rabarber trifli

  • 0 / 5

Skolehaven møder madkundskab i sommermånederne! Alle skoler burde have en skolehave i et eller andet

, ,

Syltede pære, tuilles-knas, kærnemælks Creme

  • 0 / 5

Måske det her er ved at være min signaturdessert. Det er i hvert fald en

, , ,

Madkundskabsvenlig brownie

  • 0 / 5

Jeg plejer altid at tæske mine brownies ind i chokolade. Det kan gøre brownie til

, ,

Æbleskiver med æblekompot

  • 0 / 5

Den her æbleskiveopskrift er tiltænkt noget, der kunne minde og den æbleskive, som du kan

, , ,

Vaniljegelato

  • 0 / 5

Årets nytårsmenu bestod af en Gateau Marcel med vaniljeis, hindbærespuma (hindbærskum), isomalt-knas og en havtornssauce.

, , ,

Pære belle Helene

  • 0 / 5

Der er den hurtige og den lækre. Vi skal i dag kigge lidt på den