Lecitin

, , , , ,

Aioli

  • 0 / 5

Vi skal til Provence – og så alligevel ikke. For aioli kommer oprindeligt fra Provence

, , ,

Sauce Bearnaise

  • 0 / 5

Hvorfor pokker har jeg placeret Bearnaisen i baggrunden??? Den burde jo være i forgrunden. Den

,

Rødbedeskum

  • 0 / 5

Opskriften indeholder affiliates.  Når du arbejder med molekymi i maden, skal du spørge dig selv

Skum & espumas

  • 0 / 5

I dette indlæg kan du læse om alle de forskellige muligheder vi har for at

Emulsion

  • 0 / 5

Vi arbejder med mange forskellige teknikker i madkundskab. Én af dem kaldes for en emulsion.

,

Æg

  • 0 / 5

Indhold i forløbet Her finder du en oversigt over indholdet i dette forløb, hvor du

,

Creme Anglaise med kaffeskum

  • 0 / 5

Opskriften indeholder affiliates   Creme Anglaise er generelt en god intro til at lære at